Bauerfeind – Pula

  • Adresa: Marsovo polje 10, 52100 Pula
  • Telefon: +385 (0)52 544-393
  • Fax: +385 (0)52 544-394
  • Email: info@bauerfeind.hr
  • Web stranice: www.bauerfeind.hr

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00

Popust

  • Gotovina: 5% - 25%
  • Kartice: 5% - 20%

„Korisnik je u središtu svih naših aktivnosti. Naš je osnovni zadatak opskrba korisnika adekvatnim medicinskim proizvodima i uslugama koje im olakšavaju aktivno učešće u svim životnim prilikama.“

O tom trajnom opredjeljenju tvrtke Bauerfeind d.o.o. da inovativnim medicinskim proizvodima vrhunske kvalitete, stručnim savjetovanjem i sveobuhvatnim post-prodajnim uslugama osigura najviše standarde skrbi korisnicima koji imaju zdravstvenih problema, govori i slogan „Pokret je život“.

Davne 1929. godine Bruno Bauerfeind u njemačkoj je Zeulenrodi pokrenuo proizvodnju medicinskih kompresivnih čarapa. Tijekom proteklih 86 godina, tvrtka koja je već četiri generacije u vlasništvu obitelji Bauerfeind, izrasla je u multinacionalnu kompaniju koja danas u dvadesetak podružnica i distribucijskih centara u Europi, Americi, Aziji i na Srednjem Istoku zapošljava preko 2000 ljudi. Tvrtke nastale koncem 20. stoljeća u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Makedoniji, 2003. godine ušle su sastav matične kuće Bauerfeind AG, danas tržišnog lidera kada je riječ o ortopedsko-rehabilitacijskim i flebološkim pomagalima i mjernoj tehnologiji koja osigurava njihov ispravan odabir i prilagodbu.

Bauerfeind d.o.o djeluje kao zastupnik i distributer proizvoda tridesetak renomiranih dobavljača, a kao ugovorni isporučitelj pomagala HZZO tvrtka osigurava opskrbu zdravstvenog sektora ortopedsko-rehabilitacijskim, protetičkim, flebološkim, antidekubitalnim i pulmološkim pomagalima te pomagalima za kontrolu dijabetesa i za inkontinenciju, pokrivalima za rane i kirurškim potrošnim materijalom.

Značajan segment djelatnosti tvrtke Bauerfeind d.o.o. predstavlja proizvodnja ortopedskih pomagala, prvenstveno proteza za ruke i noge, ortoza za djecu i odrasle te ortopedske obuće i uložaka izrađenih prema individualnom otisku. Izrađuju se u vlastitim radionicama uz korištenje najsuvremenijih metoda izmjere i proizvodnih tehnika, a materijalnu osnovu čine upravo proizvodi Bauerfeind AG. Kvalitetnom zbrinjavanju korisnika doprinosi i vrhunska educiranost ortopedskih tehničara školovanih u inozemstvu. Bauerfeindove terapijske ortoze i steznici već dugi niz godina predstavljaju standard medicinskog zbrinjavanja i koriste se preventivno pri pojavi degenerativnih procesa te postoperativno, u cilju brže rehabilitacije i mobilizacije. Njegujući tradiciju staru preko osam desetljeća, Bauerfeind opskrbljuje tržište širokim asortimanom kompresivnih čarapa namijenjenih prevenciji i sistematskom zbrinjavanju tegoba s venskom cirkulacijom i limfedemima.

U nastojanju da svoje proizvode i usluge učini pristupačnima širokom krugu korisnika i osigura im odgovarajuću stručnu savjetodavnu podršku, tvrtka sa sjedištem u zagrebačkom naselju Blato po cijeloj je Hrvatskoj uspostavila mrežu od 17 specijaliziranih prodavaonica medicinskih proizvoda, koje osim medicinskih pomagala, nude i velik izbor proizvoda za podršku dojenju, termosenzibilnih anatomskih jastuka i madraca i prirodne kozmetike.

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway