PET MEMO

  • Adresa: Nikole Šubića Zrinskog bb, 10430 Samobor
  • Mobitel: +385 91 4668 433
  • Email: info@petmemo.hr
  • Web stranice: www.petmemo.hr

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00

Popust

  • Gotovina: 10%
  • Kartice: 10%

Pet memo pruža čitav niz usluga stvorenih kako bi osigurali zadovoljavanje svih potreba i želja vlasnika kućnih ljubimaca. Neovisno o  vrsti ili veličini Vašeg kućnog ljubimca, u mogućnosti smo pružiti Vam identičnu uslugu i razinu kvalitete. Bez obzira da li se radi o zlatnoj ribici, hrčku, mački, ili psu velike pasmine, učinit ćemo sve da vam olakšamo gubitak vašeg prijatelja. Naše radno vrijeme je radnim danom od 08:00 do 16:00, ali u hitnim slučajevima, možete nas kontaktirati od 0 do 24 na dežurni telefon.

Preuzimanje

Bilo da Vas je Vaš ljubimac napustio iznenada u Vašem domu, ili se nalazi u ambulanti Vašeg veterinara, na Vaš poziv, naši će djelatnici osigurati preuzimanje posmrtnih ostataka i prijevoz do našeg krematorija u najkraćem mogućem vremenu. Na širem području Zagreba preuzimanja se vrše u roku 2 do 3 sata.

Individualna kremiranja

Naša usluga individualnog kremiranja osigurava Vam da će Vaš ljubimac biti individualno, zasebno kremiran uz dostojanstvo, pažnju i brigu naših djelatnika. Kroz ovu uslugu Pet memo Vam garantira da će Vam (ukoliko odaberete preuzimanje pepela) biti isporučen pepeo i ostaci upravo Vašeg ljubimca.

Grupno kremiranje

Ova usluga nudi Vam kremiranje Vašeg kućnog ljubimca zajedno sa 2 do 3 druga ljubimca. Nažalost, u okviru ove usluge nismo Vam u mogućnosti isporučiti pepeo. Bez obzira na grupno kremiranje, osiguravamo Vam visoku razinu dostojanstva samog kremiranja, za razliku od tretmana u kafileriji.

Povratak pepela Vašeg ljubimca

Ukoliko ste se odlučili za uslugu individualnog kremiranja, u mogućnosti smo isporučiti Vam pepeo Vašeg ljubimca. Pepeo će Vam biti isporučen u osnovnoj urni koja je uključena u cijenu individualnog kremiranja, a ukoliko želite, na raspolaganju Vam je niz urni koje možete pogledati u našoj galeriji.

Kremiranje u istom danu

Ukoliko iz bilo kojeg razloga želite preuzeti ostatke vašeg ljubimca u istom danu, u mogućnosti smo Vam pružiti i tu vrstu usluge. Trošak navedene usluge, prinuđeni smo pridodati na iznos iz našeg redovnog cjenika, pa Vas molimo da nas kontaktirate vezano za detalje.

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway