Poliklinika Punek

 • Adresa: Milana Prpića 65 A, 49243 Oroslavje
 • Telefon: +385 (0)49 286 776
 • Fax: +385 (0)49 376 282
 • Mobitel: +385 99 689 5155
 • Email: poliklinika.punek@gmail.com
 • Web stranice: www.poliklinika-punek.hr

Radno vrijeme

 • Ponedjeljak: 09:00 - 13:00 i 15:00 - 19:00
 • Srijeda: 15:00 do 19:00
 • Četvrtak: 09:00 do 13:00

Popust

 • Gotovina: 10%
 • Kartice: 0%

POSLOVNICE

Poliklinika Punek Oroslavje – Milana Prpića 65A

Poliklinika Punek Pregrada – Dragutina Kunovića 15

Ultrazvučna dijagnostika

Ultrazvučna dijagnostika u ginekologiji i perinatologiji vjerojatno je najčešće upotrebljavana dijagnostička metoda. Razlog tome je dokazana neškodljivost ultrazvuka za nerođeno dijete.

Najčešća područja primjene u ginekologiji su rana dijagnostika dobroćudnih i zloćudnih promjena na organima male zdjelice, obrada neplodnosti, upalne bolesti zdjelice, dijagostika izvanmaterničnog začeća. Tijekom trudnoće ultrazvuk je nezamjenjiva metoda pri procjeni fetalne biometrije i procjene dobi trudnoće, pregleda anatomije djeteta i njegove aktivnosti, dijagnostike spontanog pobačaja i višeplodne trudnoće.

Poliklinika Punek raspolaže modernim uređajem za 3D i 4D dijagnostiku pa je moguće učiniti i pregled color dopplerom (obojeni doppler) kako u ginekoloških pacijentica tako i trudnica.

Ginekološki pregledi i obrada

Ginekološki pregledi i obrada čine osnovnu djelatnost u Poliklinici Punek. Najveći naglasak Poliklinike je na spriječavanju te ranom otkrivanju malignih bolesti ženskih reproduktivnih oragana te spolno prenosivih bolesti. Dobne skupine kojima se posvećuje velika pažnja također su adolescentice za koje postoje programi edukacije i savjetovalište o pitanjima kontracepcije te zaštite i rane dijagnostike spolno prenosivih bolesti.

U Poliklinici Punek osim brze citološke dijagnostike bolesti vrata maternice (PAPA test) moguće je učiniti i kompletnu mikrobiološku obradu rodnice i cerviksa (klamidija trahomatis, HPV genotipizacija i dr.).

Praćenje trudnoće

Poliklinika Punek posebnu pažnju posvećuje trudnicama.

Zahvaljujući modernim ultrazvučnim aparatima moguće je pratiti razvoj ploda već 2-3 tjedna nakon začeća. Svaka trudnica dolaskom u Polikliniku ima dovoljno vremena da i sama tijekom pregleda postavlja pitanja i dobije uvid u stanje svoje trudnoće i djeteta.

Ultrazvučne preglede moguće je bilježiti na stick. Tijekom praćenja trudnoće u Poliklinici Punek svaka žena može pohađati i tečaj za trudnice sa svojim partnerom.

Dijagnostika bolesti dojke 

Dijagnostika bolesti dojke jedna je od važnih djelatnosti u Poliklinici Punek.

S obzirom da je rak dojke danas na prvom mjestu po učestalosti svih karcinoma u žena, spriječavanje i rana dijagnostika od najvećeg su značenja.

Poliklinika Punek rapolaže educiranm osobljem te modernom dijagnostičkom opremom, a pacijentice Poliklinike u sve većoj mjeri shvaćaju da uz redoviti ginekološki pregled valja obaviti i preglede dojki.

Sistematski pregledi žena

Redovitim preventivnim sistematskim pregledima moguće je spriječiti mnoga akutna bolesna stanja i prije nego što su se razvila u oblik koji zahtijeva komplicirani liječnički tretman.

Poliklinika Punek u pruža cjelovitu uslugu sistematskih pregleda, prvenstveno ženske pop

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway