Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd

  • Adresa: Ulica Frana Folnegovića 1c, Zagreb
  • Telefon: +385 (0) 1 3668 098
  • Mobitel: +385 (0) 99 2120 052
  • Email: info@jadrankabrozd.hr
  • Web stranice: www.jadrankabrozd.hr

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00

Popust

  • Gotovina: 20%
  • Kartice: 15%

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd prva je takva Terapija u RH koja od 1994. godine postojano i uspješno razvija svoju terapijsku i edukativnu djelatnost. Jedinstvenost fizikalne terapije JB počiva na vrhunskoj usluzi fizoterapijske procjene koja je temelj za preporuku i provedbu individualiziranog plana tretmana kojega provode certificirani terapeuti kroz različite specijalizirane hands-on manualne tretmane ili primjene najsofisticiranijih elektroterapijskih procedura. Cilj specijaliziranih tretmana je svakom klijentu kroz stručnu fizioterapijsku procjenu detektirati uzrok problema, te ga u aktivnom partnerstvu specijaliziranih terapeuta i uključenog klijenta u što kraćem vremenu otkloniti – čime se posredno utječe na smanjenje boli i poboljšanu funkcionalnost pokretljivosti tijela.  Djelovanje i usluge JB tretmana odlikuje cjeloviti i transdisciplinarni pristup klijentu uz edukaciju za što učinkovitije zadržavanje postignutog rezultata terapije.

JadrankaBrozd-IMG_0636

Fizioterapijska procjena posture

Cjeloviti pregled zglobova ekstremiteta, mišića i ligamenta, oblik i funkcije kralježnice i provedba ortopedskih i neuroloških ili osteopatske testova. Temelj procjene stanja tijela i plana terapije.

Specijalne manualne tehnike

Individualno prilagođene manualne tehnike, od kojih se najviše ističu osteopatija i miofascijalna metoda opuštanja kao i masaže – totalne i parcijalne.

Rehabilitacije pareze n.facialisa

Jedinstven i učinkovit pristup tretmanu oštećenja ličnog živca i kod zategnutosti i tikova.

Sportski programi

Fizioterapijska priprema za trenažne i natjecateljske cikluse, prevencija i rehabilitacija  ozljeda,”peak prerformanse trening”, manualni programi.

Branimir Budetić, Andrea Ivančević, Marijo Možnik…

Aparaturni programi

a)TR Terapija – Aparaturna ciljana radiofrekventna terapija mišićnog tkiva pogodna za bolna stanja, oštećenja koštano-mišićnog sustava i ozljede.

b)BEMER terapija – Aparaturna fizikalna terapija krvnih žila koje utječu na mikrocirukulaciju i oštećenosti tkiva. Pogodno za dijabetičare te alergije, artritis, upale živca, otekline, rane, prijelome, probleme s cirkulacijom i spavanjem i dr.

Programi za žensko zdravlje

Fizioterapija u ginekologiji, trudnički program, Aviva vježbe, rehabilitacija ožiljka.

Poslovni programi

Bolje se osjećam – bolje radim!

Ulaganje u djelatnike je najvažnija investicija uspješne firme, a ulaganje u zdravlje je najvažnija investicija pojedinca.

Preventivni i antistress programi.

Biofeedback metoda  – mjeri parametre kao što su napetost mišića, krvni tlak, temperatura, puls. Biofeedbackom je moguće naučiti kontrolirati autonomnu tjelesnu aktivnost. Koristi se za smanjenje simptoma stresa, kod povećanog krvnog tlaka, kronične boli, glavobolja. Relaksacija koju ova metoda omogućava također djeluje i na raspoloženje, pa je preporučena za stanja anksioznosti, depresivnosti i slabe kontrole emocija.

Tretmani ožiljka tkiva – rehabilitacija tkiva i posljedica operativnih zahvata i trauma

Tretmani za inkontinenciju  – Primjena vježbi za jačanje i uspostavu funkcije mišića zdjeličnog dna. Vježbe su prilagođene funkcionalnom statusu mišića zdjeličnog dna.

Prostor Privatne prakse fizikalne terapije Jadranka Brozd (3) Prostor Privatne prakse fizikalne terapije Jadranka Brozd yt

 

 

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway