Stomatologija i estetika dr. Goran Jovičević

  • Adresa: Janka Matka 6, Zagreb
  • Telefon: +385 1 37 33 562
  • Fax: +385 1 37 33 562
  • Email: infostomatologija@email.t-com.hr
  • Web stranice: www.stomatologija-i-estetika.hr

Radno vrijeme

  • Ponedjeljak - petak: 08:00 - 20:00

Popust

  • Gotovina: 20%
  • Kartice: 10%

Privatna stomatološka ordinacija Stomatologija i estetika specijalizirana je na području estetske i restaurativne dentalne medicine te na području implantologije, što potvrđuje svojim višegodišnjim aktivnim djelovanjem i iskustvom.

Zubotehnički laboratorij njeguje tradiciju dugu dva desetljeća s jamstvom vrhunske kvalitete rada te tridesetogodišnjim iskustvom vlasnika i voditelja laboratorija u radu na tehnički i estetski najzahtjevnijim zahvatima.

Istančan spoj suvremene tehnologije, vrhunskih materijala te interdisciplinarne suradnje omogućuje pružanje vrhunske usluge svim našim pacijentima.

stomatologija-i-estetika-djelatnici_280_186_c1

U našem radu uvijek težimo najboljem, zbog čega konstantno ulažemo u nove tehnologije i znanja. Jamčimo da će i najzahtjevniji zahvati biti uspješno odrađeni te u skladu s tim zapošljavamo samo visokostručno i motivirano osoblje koje se kontinuirano usavršava u Hrvatskoj i inozemstvu.

Bitan je dio naše prakse inzistiranje na važnosti individualnog pristupa i predanosti svakom pacijentu, uz potpunu brigu za njegov osmijeh i zdravlje. A kao garanciju Vašeg blistavog osmijeha nudimo vrhunske materijale, najsuvremeniju tehnologiju te najmodernije opremljen laboratorij s jednim od najcjenjenijih hrvatskih stručnjaka na polju zubne protetike, i to s više od dvadeset godina iskustva u estetski i tehnički najzahtjevnijim radovima.

Dugi niz godina ostvarujemo uspješnu suradnju s vodećim svjetskim tvrtkama Nobel Biocare, Astra Tech Dental, Ankylos, Straumann, Camlog, Ospol, Bredent i Xive, što nam je omogućilo visoko pozicioniranje na hrvatskom tržištu. Laboratorij ordinacije opremljen je najmodernijom CAD/CAM tehnologijom za proizvodnju protetski i estetski najzahtjevnijih konstrukcija od titana i cirkona u najkraćem roku, kao i NobelProcera skenerom. Godine 2006. on postaje prvi ovlašteni NobelProcera laboratorij za Hrvatsku, pri čemu je važno istaknuti da je ta tvrka svjetski lider u protetskim rješenjima.

Zadovoljan i nasmijan pacijent naš je imperativ! Slobodno nas nazovite, dogovorite svoj termin i uvjerite se u profesionalnost našeg osoblja!

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway