1. OPĆE ODREDBE 

Nositelj svih prava na internet domeni www.modusinternational.hr je trgovačko društvo Modus International grupa d.o.o.

Korištenjem usluge Web Shopa MODUS i svih pridruženih stranica na domeni www.modusinternationa.hr smatra se da su potrošači u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima kupnje (dalje u tekstu: Uvjeti), te da ih u cijelosti razumiju i prihvaćaju. Ovi Uvjeti primjenjuju se na prava i obveze koje se odnose na kupnju proizvoda putem Web Shopa MODUS.
Pružatelj usluge internet prodaje putem Web Shopa MODUS je tvrtka Modus International grupa d.o.o., Ivane Brlić Mažuranić 5, 10090 Zagreb, OIB: 81006669223
Korisnike stranica upućuje se da prethodno kupovini upoznaju sa Uvjetima prodaje, te da iste redovito provjeravaju, kako bi bili upoznati sa svojim pravima i obvezama. Modus International grupa d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Uvjeta bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.
Modus International grupa d.o.o. pridržava pravo ukidanja usluge i promjene sadržaja kao i ostalih usluga i podstranica koje su sastavni dio Web Shopa MODUS u svako doba bez obaveze prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Isto tako, Modus International grupa d.o.o. pridržava pravo promjene, ograničenja ili prestanak pružanja usluge Web Shopa MODUS u svako doba bez obaveze prethodne najave, uključivo i djelomično ili može u potpunosti ograničiti pristup kao i pružanje određenih usluga korisnicima koji krše odredbe ovih Uvjeta te Općih uvjeta korištenja.
Korištenje usluga Web Shopa MODUS odobrava se isključivo punoljetnim osobama. Uporaba i korištenje Web Shopa MODUS od maloljetnih osoba nije dozvoljena, te su roditelji i/ili skrbnici dužni o tome voditi računa, u protivnom preuzimaju sva prava i obveze nastale takvim korištenjem, a Modus International grupa d.o.o. ne odgovara za eventualne posljedice takvog korištenja. Odnosno, kupoprodaju proizvoda u ponudi na domeni www.modusinternational.hr u ime i za račun maloljetnika ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu sklopiti samo njihovi zakonski zastupnici, a djelomično poslovno sposobne osobe mogu sklopiti ugovor samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika.
Web Shop MODUS (odnosno Modus International grupa d.o.o.) se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na domeni www.modusinternational.hr. Web Shop MODUS zadržava pravo pogreške u opisu i slici proizvoda. ** ovo mi je jako čudno, moram priznati. Kako niste odgovorni za točnost informacija na stranici? Vaša je.

*** Slike proizvoda na Web Shopu MODUS su ilustrativne prirode i ne moraju u potpunosti odgovarati stvarnom izgledu proizvoda, te kupac takve prozvode ne može reklamirati s te osnove. Web Shop MODUS će nastojati na web stranicama www.modusinternational.hr objavljivati točne i aktualne podatke, ali ne preuzima odgovornost za točnost i potpunost istih. ** mislim da trebate reći ovdje da će Modus International nastojati na web stranici objavljivati točne i aktualne podatke na MODUS web shopu, web stranica ta i ta ….

 

2. ONLINE KUPOVINA PUTEM “WEB SHOPA MODUS”
SKLAPANJE I RASKID UGOVORA O PRODAJI

Ovi Uvjeti kao i pojedini uvjeti prodaje naznačeni uz informacije o određenim proizvodima predstavljaju ponudu Modus International grupa d.o.o., te korisnik kao Kupac svojom registracijom, zaključivanjem narudžbe ili na drugi način utvrđen ovim Uvjetima iste prihvaća, čime se smatra da je zaključen Ugovor između korisnika i tvrtke Modus International grupa d.o.o., a prema uvjetima prodaje navedenim u ovim Uvjetima.

Registracijom u Web Shopu MODUS i/ili prijavom na Newsletter, korisnik daje suglasnost da ga Web Shop MODUS u svrhu promocije usluge i proizvoda može putem elektroničke pošte obaviještavati o promjenama ili dodavanja sadržaja stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku predomisliti i odjaviti se sa liste primatelja Newslettera.

Korisnik je ovlašten izabrati mogućnost da ga Prodavatelj informira o novim proizvodima, proizvodima na akciji sl. (newsletter). Proizvodi koje je moguće kupiti oglašeni su na domeni www.modusinternational.hr, a uz svaki proizvod navedeni su podatci o specifikaciji proizvoda, cijeni. Uvjeti dostave navedeni su u rubrici Dostava.
Sve cijene proizvoda na web stranicama www.modusinternational.hr izražene su sa uračunatim PDV-om. Prije kupnje korisnik ima mogućnost pregledati Uvjete klikom na rubriku Uvjeti prodaje.
U postupku registracije ili kreiranja korisničkog računa, korisnik je obvezan odabrati naziv ili ime pod kojim će ostvarivati usluge i odabrati sigurnosnu zaporku te dostaviti valjanu e-mail adresu. Svi podaci potrebni za registraciju ili kreiranje korisničkog računa moraju biti istiniti, pri čemu je izričito zabranjeno korištenje ili uporaba tuđih podataka.
Registracija ili korisnički račun kreiraju se samo za jednu osobu i nije dozvoljeno priopćavati podatke o registraciji ili korisničkom računu trećim osobama. Korisnik je obvezan čuvati podatke o svojoj sigurnosnoj zaporci i korisničkom računu. Nije dozvoljena uporaba tuđe registracije ili korisničkog računa.
Za kršenje odredbi Uvjeta iz ovog poglavlja, Modus International grupa d.o.o.zadržava pravo, prema slobodnoj procjeni, ugasiti registraciju ili korisnički račun korisnika, bez obveze naknade korisniku bilo kakvog troška ili štete.

 

UVJETI PROCESA KUPOVINE

Osnovne karakteristike proizvoda, cijene, posebne akcije i pogodnosti, načini plaćanja i dostave odnose se na one koji su važeći u trenutku zaključene narudžbe. Navedeni podaci će biti naznačeni uz svaki proizvod. Cijena proizvoda, u koju je uključen iznos PDV-a i trošak dostave, vidljivi su u košarici za kupnju prije zaključenja narudžbe. Trošak dostave može biti vidljiv još i na nekim drugim dijelovima stranice. Sve informacije o potvrdi kupnje temeljem elektronske narudžbe dostavit će se na adresu elektroničke pošte kupca navedenu u postupku registracije/narudžbe ili u košarici za kupnju pri unosu podataka prilikom zaključivanja narudžbe. Sve cijene su izražene u hrvatskim kunama (HRK). Sve cijene proizvoda i usluga ponuđenih na stranicama www.modusinternational.hr obuhvaćaju PDV. ** cijene su navedene u EUR, meni se čini. Zar ne?
Modus International grupa d.o.o. tretira odabrane proizvode u košarici registriranog ili neregistriranog korisnika kao narudžbu, te zadržava pravo otkazati ju iz opravdanog razloga. U slučaju otkazivanja narudžbe, službenici Web Shopa MODUS će uz navođenje razloga o navedenom obavijestiti korisnika na njegovu e-mail adresu ili putem upisanog kontakt telefona.

 

Ukoliko Kupac ne zaprimi obavijest o potvrdi narudžbe, postoji mogućnost da je pogrešno unio adresu svoje elektronske pošte. U tom slučaju kupac može kontaktirati Web Shop MODUS na: info@modushealthcard.com ili na telefonski broj 01/6314 044   kako bi djelatnici provjerili je li narudžba zaprimljena.

U trenutku naručivanja pojedinog proizvoda iz ponude, korisnik/Kupac (u smislu Zakona o zaštiti potrošača) pristajanjem na Uvjete kupnje potvrđuje da je prije sklapanja ugovora primio na znanje informacije objavljene na domeni www. modusinternational.hr i njenim podstranicama, odnosno: ime, tvrtka ili naziv, matični broj i sjedište Trgovca načinima na koje može iznijeti svoje prigovore; informacije i proizvodima koji se nude, te njihovu nazivu, glavnim svojstvima kao i cijeni proizvoda, uključujući sva porezna i druga davanja; informacije o troškovima dostave proizvoda; kao i informacije o načinu plaćanja, te načinu i roku isporuke proizvoda.
Web Shop MODUS (Modus International grupa d.o.o.) je obvezan dostaviti korisniku/Kupcu (u smislu odredaba Zakona o zaštiti potrošača) potvrdu prethodno navedenog sadržaja u pisanom ili nekom drugom dostupnom trajnom mediju, što je moguće prije, a najkasnije u trenutku isporuke proizvoda. Pristajanjem na ove Uvjete, korisnik/Kupac je suglasan da mu se potvrda prethodne obavijesti dostavlja elektroničkom poštom na e-mail adresu koju navede kao kontakt prilikom unošenja svoje narudžbe.

 

 

NAČIN PLAĆANJA

Plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

 

a) Plaćanje kreditnim karticama – primamo samo kartice American Express, MasterCard ili Visa.
b) Plaćanje općom uplatnicom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop MODUS prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 7 dana.
c) Plaćanje internet bankarstvom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop MODUS prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja. ** ovo je nelogično.
Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom Kupac dobiva na email adresu (navedenu u narudžbi) sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje, dok se Kupac koji plaća kreditnom karticom automatski vodi na sigurne i zaštićene SSL stranice na kojima upisuje potrebne podatke sa kartice.
Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun Modus International grupa d.o.o. ili odobrenje autorizacije kreditne kartice Kupca. Novčani primitak na računu tvrtke Modus International grupa d.o.o. vidljiv je slijedeći radni dan, odnosno u roku 24 sata od trenutka plaćanja. Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, te se proizvodi šalju u roku od 10 radnih dana Hrvatskom poštom d.d.

CIJENA I UVJETI DOSTAVE

Trošak dostave je besplatan, a rok isporuke proizvoda, na području cijele Hrvatske je 10 radnih dana od dana primitka novčane uplate korisnika/Kupca na bankovni račun tvrtke Modus International grupa d.o.o.

 

Ukoliko tvrtka Modus International grupa d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirati će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

ZAMJENE, REKLAMACIJE I PRIGOVORI, TE MATERIJALNA ODGOVORNOST

 

Naručeni proizvodi pakirani su na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu/dostavi ne mogu oštetiti. Kupac bi trebao prilikom preuzimanja pregledati pošiljku, te utvrditi materijalne nedostatke i oštećenja.
Ukoliko Kupac utvrdi materijalne nedostatke na robi po primitku, reklamacije te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi na email adresu: info@modushealthcard.com, sjedište: Modus International grupa d.o.o., Ivane Brlić Mažuranić 5, 10090 Zagreb, ili usmeno na broj telefona 01/6314 044.

 

U slučaju opravdane reklamacije omogućuje se povrat uplaćenog iznosa ili zamjena proizvoda. Ukoliko se radi o oštećenju i/ili neispravnosti isporučene robe, Kupac može vratiti artikl na prethodno navedenu adresu, kako bi se reklamacija uvažila na temelju fizičkog dokaza. Ukoliko se pomnim pregledom utvrdi da je došlo do oštećenja proizvoda namjernim/slučajnim mehaničkim postupkom, odnosno trganjem materijala ili drugih sastavnih dijelova proizvoda, koji je nastao nakon što je proizvod pregledan i poslan kupcu, reklamacija će se odbiti odnosno osporiti. U takvom slučaju utvrđuje se materijalna odgovornost kupca za kupljeni proizvod. ** ne baš. Šta ako je pošta kriva, npr. Nemožete ne uvažiti reklamaciju kupcu u takvom slučaju.


3. ZAŠTITA PODATAKA KORISNIKA/KUPACA

Web Shop MODUS se obvezuje poštivati anonimnost i privatnost korisnika Web Shopa MODUS, te će podatke koristiti i obrađivati isključivo u svrhu i namjenu određenu ovim Uvjetima. Web Shop MODUS može prikupljati osobne podatke korisnika, kao što su ime i prezime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi Web Shopu MODUS. Web Shop MODUS nije odgovoran ni po kojoj osnovi ni za kakvu štetu koja može nastati kao posljedica nepravilnog, odnosno neovlaštenog postupanja s korisničkim podacima korisnika, a ukoliko navedeni nisu u domeni Web Shopa MODUS. Ako korisnik posumnja u neautorizirano korištenje svojih podataka o tome treba u najkraćem roku obavijestiti Web Shop MODUS na e-mail adresu: info@modushealthcard.com.

Web Shop MODUS će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i kvalitetnijeg pružanja usluga Web Shopa MODUS. Web Shop MODUS prikuplja i obrađuje podatke o korisnicima koji se odnose na način uporabe Web Shopa MODUS bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.

Web Shop MODUS prikuplja i bilježi podatke o IP-adresi (Internet ProtocolAddress) korisnika ili o lokaciji računala za potrebe sistemskog administriranja, rješavanja kvarova, potvrde preuzimanja sadržaja ili unapređivanja tehničkih aspekata internetskog servisa. Web Shop MODUS će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Web Shopa MODUS od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja. Takve podatke Web Shop MODUS će koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge.
Web Shop MODUS ne bilježi broj kreditne kartice korisnika/kupaca niti pohranjuje transakcijske podatke. Za naplatu kreditnih kartica Web Shop MODUS koristi usluge treće strane, ovlaštene banke, koja enkripcijom štiti povjerljive podatke.

 

 

1. GENERAL PROVISIONS

 

The holder of all exclusive rights to the internet domain https://modusinternational.hr/modus-health-card-tourist-pass/ is Modus International Group Ltd.

 

By using the services of MODUS Web Shop and all associated pages on the domain https://modusinternational.hr/modus-health-card-tourist-pass/ it is understood that all users are familiar with these Conditions of Purchase (hereinafter: Terms), and that they fully understand and accept the same. These Terms and Conditions shall apply to the rights and obligations relating to the purchase of products on MODUS Web Shop.

 

The service provider for internet sales made through MODUS Web Shop is Modus International Group Ltd., Ivana Brlić Mažuranić 5, 10 090 Zagreb, Id no.: 81006669223

 

Users of the site are expected to acquaint themselves with sales terms and conditions prior to making their purchase, and to regularly review the same in order to be informed of their rights and obligations. Modus International Group Ltd. reserves the right to modify these Terms without prior notice, and will not be responsible for any consequences resulting from such changes. These changes come into force immediately following publication on the official website.

 

Modus International Group Ltd. reserves the right to discontinue services and/or make content changes relating to MODUS Web Shop products and services at any time, without prior notice, and will not be responsible for any consequences resulting from such changes. This applies to all sub-pages, as well. These changes come into force upon publication on the website. Also, Modus International Group Ltd. is entitled to impose changes, restriction or termination of services on MODUS Web Shop at any time without prior notice, including in part, or may completely restrict, access to and provision of certain services to users who violate these Terms and the General Conditions of Use.

 

Use of MODUS Web Shop services is granted only to adults over the age of 18 yrs. The use of MODUS Web Shop products or services by minors is not permitted, and it is thus expected that parents and/or guardians are required to assume all rights and obligations resulting from inappropriate use by minors under their care.   Modus International Group Ltd. is not responsible for any consequences of such inappropriate or unapproved usage.

The buying or selling of products or services offered on the domain https://modusinternational.hr/modus-health-card-tourist-pass/ in the name and/or on behalf of a minor, or a person otherwise unable or incapable of making such purchases on their own, is afforded only to their legal guardian or representative acting on their behalf.

 

MODUS Web Shop (or Modus International Group Ltd) fully waives any responsibility for the accuracy and / or completeness of any information and/or content contained on the domain www.modusinternational.hr. MODUS Web Shop reserves the right to unintentional mistakes in the description and/or illustration of the products on its site.

 

*** Product images on MODUS Web Shop are illustrative and do not necessarily exactly match the actual appearance of the product. Customers cannot make claims for reimbursements or submit other complaints based on the visual presentation of final purchased product(s). MODUS Web Shop will make all attempts to ensure that their website https://modusinternational.hr/modus-health-card-tourist-pass/ publishes accurate and current information and visuals, but assumes no responsibility for its accuracy and completeness.

 

Opcija b, umjesto ovo gore:

Modus International Group will make all attempts to ensure that MODUS Web Shop and all of its web domain(s) publish accurate and current information and visuals, but assumes no responsibility for its accuracy and completeness.

 

 

2. ONLINE PURCHASES VIA “MODUS WEB SHOP “

 

CONCLUSION AND TERMINATION OF SALES AGREEMENTS

 

These Terms and Conditions of Sales, as well as specified individual terms for certain products and services, constitute a sales agreement between Modus International Group Ltd. and its user (registered customer,) thus concluding a sales order as provisioned by these Conditions, between the user and the company Modus International Group Ltd., according to the conditions of sale set forth in these Terms.

 

By registering as a user on the MODUS Web Shop site and /or subscribing to its newsletter, the user gives consent to MODUS International Group to promote services and products in written form, by email, in order to inform users of news and changes to content pages, discounts and promotions, product news, or otherwise changing service provisions. The user can at any time unsubscribe from the mailing list.

 

The user is entitled to choose the option of being informed of new products, sales promotions, etc. via newsletter. Newly-released products that can be purchased on https://modusinternational.hr/modus-health-card-tourist-pass/ , are advertised on the domain such that each product has all listed data including product specifications and pricing.  Delivery conditions are set out in the section Delivery.

 

Prices of products on the website https://modusinternational.hr/modus-health-card-tourist-pass/ are expressed with VAT included. Before purchase, the user has the option to review the purchase conditions by clicking on the section Conditions of Sale.

 

In the process of registration, or creating a user account, the user is required to choose their username and password, and provide a valid email address. All data required for registering or creating an account must be valid. It is expressly prohibited to use other people’s data.

 

Registration, or creating an account, is possible only for said individual person and it is not permitted to communicate information on registration of account to third parties. The user is obliged to keep information about their security password and account confidential. It is not permitted to use someone else’s registration or account.

 

In the event of a violation(s) of these provisions of the Terms of this section, Modus International Group has the right – at its own discretion – to terminate the registered account user, without any compensation of costs or damage to the user.

 

 

CONDITIONS OF PURCHASE PROCESS

 

The main characteristics of products, prices, special promotions and benefits, methods of payment and delivery apply to valid orders only. This data will be communicated with each product purchase. Product price, which includes VAT and the cost of delivery, are visible in the shopping cart before the conclusion of the order. The cost of delivery, if applicable, can be seen in other parts of the site as well. All information on the certificate of purchase, based on electronic orders, shall be delivered to the customer’s email address, as specified during registration, order placement, or shopping cart entry. All prices are in Croatian kuna (HRK). Prices of products and services offered on the site www.modusinternational.hr include VAT.   ** modushealthcard.com ?

 

Modus International Group Ltd. treats selected products in the shopping cart or basket of a registered or unregistered users as an official order, and reserves the right to cancel with just cause. In case of cancellations, officials of MODUS Web Shop will state the grounds of the above, and inform the user via the email address or contact phone number provided by the user.

 

If the buyer does not receive confirmation notice of their order, it is possible that their email address was entered incorrectly. In this case, the customer can contact Modus International at info@modushealthcard.com or by phone at +385 1 6314 044, and an employee of Modus International will verify if their order was received.

 

At the time of order placement, the user /customer concedes to the conditions of purchase, thus confirming that before signing the contract they took note of the information available on the web domain https://modusinternational.hr/modus-health-card-tourist-pass/ and its sub-pages, i.e.: name, company name, identification number and registered headquarters of the Trader, manner of filing complaints; information and products that are offered, as well as their name, the properties and the price of the products, including all taxes and other charges; information about the cost of delivery of products; and information on the method of payment, and the manner and time of delivery of the product.

 

MODUS Web Shop (Modus International Group Ltd.) is required to deliver to the user / customer (in accordance with the Consumer Protection Act) written confirmation of the prior, as soon as possible, and no later than the time of delivery. Agreeing to these Terms, the user / customer agrees that the confirmation notice may be delivered by e-mail to the address specified when entering their orders.

 

PAYMENT OPTIONS

 

Payment of products and shipping costs can be done in the following ways:

 

a) Payment by credit card – we only accept American Express, MasterCard or Visa.

 

b) Direct payment – purchased products can be paid via money order payments with any bank, FINA office, or the offices of the Croatian Post. After order confirmation, MODUS Web Shop will send users/ customers the data necessary to process the payment, by email. All data should be accurately entered in the general payment form and payments should be made within 7 days.

 

*** nisam sigurna da je ova druga opcija relevantna za strance.   Ovaj dio se ponavlja inače.   Imate poseban document na ovoj temi u Dropboxu.

 

c) Internet banking – purchased products can be paid through internet banking with any bank allowing this payment method. After order confirmation, MODUS Web Shop will send users/ customers the data necessary for the payment slip by email. ** ovo je nelogično.

 

 

When choosing the direct payment option, customer receives email notification with the information necessary to finalize payments, while customers choosing to pay for their purchase by credit card are automatically led to a secure SSL site on which they enter their necessary card data.

 

Confirmation of customer payment refers to incoming payment to the bank account of Modus International Group Ltd., or the authorization or approval of the buyer’s credit card. Confirmation of payment to the account of Modus International Group Ltd. is usually visible the following business day or within 24 hours of payment. Payments made by the buyer on Fridays are usually visible on the following Monday, and the products are sent within 10 working days via Croatian Post. ** čini mi se da u drugom dokumentu na server piše 7 dana .. provjerite.

 

 

PRICING AND TERMS OF DELIVERY

 

Shipping within the territory of Croatia is free, and delivery of products usually takes 10 working days from the receipt of cash payment to the bank account of Modus International Group Ltd.

 

If Modus International Group Ltd. is not able to deliver products ordered, the sales staff will contact the customer by telephone or e-mail to discuss the replacement of the product, or the cancellation of the ordered product(s). All other ordered products will be supplied. ** što je slučaj van Hrvatske glede trošak dostave?

 

 

 

SUBSTITUTIONS, CLAIMS AND COMPLAINTS, OTHER FINANCIAL RESPONSIBILITIES

 

Ordered products are packaged in such a way that ordinary manipulation in transport / delivery should not cause damage. The buyer should examine the package when delivered and immediately confirm material defects and/or damage, if they should occur.

 

If the customer finds material defects in the goods upon receipt, complaints and all other objections can be lodged in written form to the email address: info@modushealthcard.com, Headquarters: Modus International Group Ltd., Ivana Brlić Mažuranić 5, 10090 Zagreb, or by phone +385 1 6314 044.

 

In the case of justified complaints, a refund or replacement of the product will be granted. In the event of damage and / or failure of the goods supplied, the buyer can return the product to the address listed above in order to confirm damage, based on physical evidence. If after careful inspection it is determined that a product was intentionally or accidentally damaged due to a mechanical process, tearing of materials, or other constituents of the product, and which resulted after a product had been reviewed and shipped to the customer, the complaint will be denied or challenged. In such a case, the material responsibility of the buyer for the product purchased will be reviewed.

 

 

3. PROTECTION OF DATA/ USERS / CUSTOMERS

 

MODUS Web Shop will respect the anonymity and privacy of its users such that data provided is used and processed solely for the purpose specified by these Terms. MODUS Web Shop can collect personal data, such as name, address, national identification number, telephone number or email address only if the user voluntarily submits the same to MODUS Web Shop. MODUS Web Shop is not liable on any basis for any damages that may result from improper or unauthorized handling of user data, particularly if said user is not registered on the domain. If the user suspects unauthorized use of their data, they should promptly notify Modus International at the following email address: info@modushealthcard.com.

 

MODUS Web Shop will use all submitted data and information solely for the purpose of ensuring contractual obligations are met, and in order to have better insight and understanding of the individual needs and requirements of its users, as well as to ensure high quality services of MODUS Web Shop.

MODUS Web Shop collects and processes customer data relating to the usage data of its visitors to MODUS Web Shop, without disclosing the identity of the user and / or personal data that would allow for the disclosure of identity of its users.

 

MODUS Web Shop collects and records data on the IP address (Internet Protocol Address) of the user, or the location of computers for the purposes of system administration, troubleshooting, certificates download, content, or to improve the technical aspects of Internet service. MODUS Web Shop automates record data on the usage and habits of its users, including the log file relating to the visiting of specific pages and / or content. Such information will be used by MODUS Web Shop and Modus International solely for the purpose of improving its services.

 

MODUS Web Shop does not record credit card numbers of its users / customers, or store transaction data. For the billing of credit cards, MODUS Web Shop uses the services of a third party, that is, an authorized bank that protects confidential data with encryption technology.

 

American Express Visa MasterCard Verified By Diners Maestro American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard® SecureCode™ Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway